vrijdag 4 december 2015

Dag 12

P1100249De straten zijn schoongespoeld, de temperatuur wat koeler, echter ik loop nog steeds in een T-shirt en voor december is dat niet slecht.


Vandaag hebben wij kalmpjes aangedaan(niet volgens Theo na vijf uur winkelen), na eerst de zwembad en de Publix te hebben bezocht en thuis geluncht, zijn we richting Orlando’s Shopping Destinations gegaan: Premium Outlet op de I-drive, daarna de Florida Mall en later nog naar Premium Outlet op Vineland en daar rondom nog een partij winkels, dat was wel lopen, genieten en soms schuillen voor een buitje.

P1100247

Gelukkig heeft Theo gevonden wat die zocht en ik vind altijd teveel, tja ik mag maar één koffer meenemen anders had ik wel wieltjes bij sommige winkels ondergedaan.
 P1100049  
Voor diner hadden wij gedacht ‘Manny’s Chophouse’ een nieuwe restaurant aan de 192, jammer genoeg is het nog niet open, dus zijn we doorgereden naar Logan’s Roadhouse waar we heerlijk hebben gegeten.
 
Aan de auto is ook gedacht, ongelofelijk hoe goedkoop die gallons hier zijn, morgen vertrekken wij weer naar de andere kant, we gaan dan naar Busch Gardens, als het weer een beetje meewerkt.

3 opmerkingen:

  1. Oei...Theo maakt zich dus op voor Falcon's Fury...benieuwd hoe dat afloopt! Have fun...;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo dat was een heerlijk shopdagje. Gaaf om al die kerstversiering overal te zien heh? Veel plezier in Busch.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. weer ff bijgelegen.
    Wat genieten nullie heerlijk.
    En lekker hoor dat weertje het is hier heel koud!!

    BeantwoordenVerwijderen