woensdag 9 december 2015

Dag 17

Woensdag onze laatste dag, prachtige weer, lekker laat op, eerst ontbijten dan alvast wat inpakken en daarna zijn we gezellig koffie gaan drinken bij Sonja en Ray.
Zulke leuke mensen, Ray heeft zich opgeofferd voorde foto te nemen. Wij danken jullie hartelijk voor de gastvrijheid.

P1100456
Nog eventjes bij de Buena Vista Outlet geshopt voor de laatste dingetjes en de verdere middag doorgebracht in het zwembad, het is zo lekker weertje, ja ik wil wel blijven tot de Pasen…



smily's
De avond hebben wij afgesloten met een fantastische diner bij:



Na tig keren geprobeerd te hebben, was het eindelijk open, wij kregen een pieper mee, maar het was iedere minuut die we gewacht hebben de moeite waard:

laatste dag van onze vakantie
Morgen vertrekken wij al vroeg in de ochtend naar Tampa, daarvandaan richting New York en dan met een koffer lekker warme kleding richting Amsterdam.  

7 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke donuts en apple pie hadden jullie meegebracht, het was heel gezellig. Goede reis morgen en sterkte met het weer in Nederland!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad. Alvast bedankt voor het mogen meelezen! En gezellig nog op visite ook bij Sonja en Ray. Goede terugreis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nooit leuk om de vakantie af te sluiten, maar zo'n mini meeting (met koffie en gebak..!) maakt weer een hoop goed. Goeie reis terug en wel thuis!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede reis terug en bedankt voor de updates.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goede reis terug en bedankt voor de updates.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een mini-meeting met wat lekkers bij de koffie is altijd weer gezellig. Wij wensen jullie een goede & veilige terugreis en hopelijk komt er nog een 'finale'van het reisverslag ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad. De dag in Blue Springs SP was mooi zeg, al die manatees en bald eagle. Gezellig de ontmoeting met Sonja en Ray.
    Fijn dat Manny's nu open is en jullie hem op de valreep nog hebben kunnen proberen. Een goede terugreis.

    BeantwoordenVerwijderen