zondag 29 november 2015

DAG 7

Een schitterende dag, wederom zijn wij begonnen bij het zwembad, lekker genieten, al zwemmend en zonnend onder de ruisende palmbomen. De zon brandt al vroeg en het zwembad is helemaal voor ons alleen, daarna bij Publix wat geshopt en een cuban brood(je) voor de lunch meegenomen, een broodje is genoeg voor ons tweeën.
 IMG_0045 
IMG_0578
Florida Mall staat vandaag in onze planning, de outlets zijn vandaag te vol. In de Mall is veel verbouwd, echt mooi, maar ook erg druk. Theo heeft nog steeds erg veel last met lopen dus zijn we na een paar uur weggegaan richting Disney’s Springs.


 

(Theo heeft een nieuwe hoed gevonden !!)

IMG_0725

P1100017


 
Met de boot naar de overkant gevaren, ook hier is flink verbouwd en ze zijn nog steeds bezig.


Echter ook hier is het geweldig druk, lijkt wel of heel Amerika in Orlando vakantie viert, na een wandeling gaan wij richting Cracker Barrel voor een hapje en leuk winkelen o.a. met allerlei (ouwerwetse)dingen voor de kerst.
Morgen gaan wij naar Celebrations.

4 opmerkingen:

  1. Jammer dat het in Orlando nu zo erg druk is, maar gelukkig kun je daar nog heel veel andere dingen doen. Eten bij Cracker barrel, blijft toch iedere keer weer een feestje, zeker als je de Apple Dumplin als dessert neemt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dr uk of niet maar het is zo gaaf om daar te zijn tijdens deze tijd. Jullie genieten ondanks de drukte. Heerlijk om dit te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat vervelend voor Theo, hoop dat het wat beter wordt. Het is een feest om die korte mouwen te zien, hier is het code oranje. Waarschijnlijk is het volgende week wat rustiger. Have fun in Celebration!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die hoed wel ophouden dan, hè Theo. Mooie foto's en een leuke vakantie, genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen