maandag 23 november 2015

Heenreis



Vanmorgen om vijf uur zijn we naar Schiphol gebracht door Richard . Bij de KLM was het nog rustig dus snel de koffers afgegeven en door de beveiliging , mooi op tijd zijn we vertrokken, en zonder vertraging geland op Atlanta.


Foto

Foto
We hadden 2 uur 30 minuten overstaptijd maar had was heel rustig en 30 minuten later hadden we de koffers alweer afgeleverd. Vorig jaar was de KLM al goed bevallen met de service, en deze was weer net zo goed.
Foto

De vlucht naar Tampa ging zelfs 15 minuten eerder weg waardoor we al om Half vijf geland waren , is de eerste keer dat we in Florida aangekomen zijn dat het nog licht is.

Koffers waren al op de band , dus gelijk door naar National om een auto uit de Executive rij te halen. Viel een beetje tegen wat er stond 1 standaard suv volgen mij een Kia en verder een Ford mustang en een paar Camaro's. We stonden te twijfelen tussen een Camaro of een Mustang, komt er een Buick Enclave binnen rijden met 1500 km op de teller, gelijk de sleutels gepakt en de koffers er in gelegd.

De Garmin opgestart die het wel heel moeilijk had voor satellieten te vinden, maar na tien minuten konden we naar ons hotel rijden, vlakbij het vliegveld.

Nog even wat op het blog geschreven en toen hadden we het eigenlijk wel gehad, morgen gaan we Lowry park zoo. En dan rijden we naar Madeira Beach waar we drie nachten in hotel Schooner verblijven.


Tot morgen.

7 opmerkingen:

  1. Zo, dat was een voorspoedige reis!!!
    Enjoy!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk jullie zijn er en nu lekker genieten en gaat zeker lukken denk ik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeioeioei...een Buick Enclave...daar kan je mee voor de dag komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat de reis zo goed verlopen is. En morgen meteen al plannen, heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat de reis zo goed verlopen is. En morgen meteen al plannen, heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk voorspoedige reis, nu lekker genieten, enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen