donderdag 12 november 2015

Nog tien dagen.

Nog 10 dagen en we mogen weer naar Florida.

We vertrekken zondagmorgen 22 november om 09.20 met de KLM via Atlanta naar Tampa waar we om 17.00 plaatselijke tijd hopen aan te komen, en we komen woensdag 9 December weer terug vanaf Tampa via New York naar Amsterdam.

Naar Tampa hebben we vorig jaar voor het eerst gevlogen en is ons goed bevallen, iets verder rijden voor de terugweg maar wel veel rustiger .



Voor de derde keer geboekt via Expedia met vliegtickets plus 1 overnachting vlakbij het vliegveld , is gewoon een stuk goedkoper dan de tickets alleen.
De auto weer gehuurd bij National deze keer met de Executivepas , dus even kijken wat voor lekkers er staat.

Op maandag gaan we naar Madeira beach waar we 3 nachten blijven in hotel Schooner,om daarna naar Kissimmee te rijden waar we een townhouse gehuurd hebben op Mango Key aan de westkant van de 192.
Zal even wennen zijn want normaal zitten we altijd aan de oostkant, maar al van meerdere gehoord dat de westkant de laatste jaren erg verbeterd is dus we gaan het zien.

We gaan in ieder geval de dierentuin van Tampa en verder Bush Gardens bezoeken , en wat we verder in Kissimmee gaan doen zijn in ieder geval twee kanotochten en Seaworld, ook staat er een segwaytour op het programma.

En voor de rest gaan we het zien.

Tot de volgende keer vanuit Florida.

Groeten Theo en Cynthia

6 opmerkingen:

  1. He heerlijk het is bijna zo ver.
    Alvast goede reis en ik ga weer lekker meelezen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Komt vast helemaal goed aan de westkant!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk, weer een blog vanuit Florida!! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk, weer een blog vanuit Florida!! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Word goed toeven op Madeira Beach, dat weet ik zeker. En met de Westkant van de 192 is helemaal niks mis :-) Mango Key ligt aan de ingang van "onze" wijk, Lindfieds, dus alles (restaurants, winkels) op korte afstand. Inmiddels zal Manny's Chophouse (net om de hoek) ook wel open zijn. Veel plezier !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk vooruitzicht, ik lees lekker mee. Alvast veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen